Відмінник - шкільні твори з літератури

Міні-чат
Меню сайту
Українська література
Іван Антонович Кочерга
Іван К. Карпенко-Карий
Іван Петрович Котляревський
Іван С. Нечуй-Левицький
Іван Якович Франко
Володимир Миколайович Сосюра
Григорій Саввич Сковорода
Ліна Василівна Костенко
Леся Українка (Косач)
Марко Вовчок (Вілінська)
Микола Васильович Гоголь
Микола Гурович Куліш
Михайло Михайлов. Коцюбинський
Олександр Петрович Довженко
Олесь Терентійович Гончар
Ольга Юліанівна Кобилянська
Остап Вишня (Губенко)
Панас Мирний (Рудченко)
Пантелеймон Олександр. Куліш
Тарас Григорович Шевченко
Зарубіжна література
Стислі твори для молодших класів
Твір з літератури 4 клас
Твір з літератури 5 клас
Твір з літератури 6 клас
Твір з літератури 7 клас
Твір з літератури 8 клас
Твір з літератури 9 клас
Твір з літератури 10 клас
Твір з літератури 11 клас
Твір з літератури 12 клас
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Оголошення
Сайт www.tvoru.at.ua набирає в команду модераторів і журналістів. За детальною інформацією
ICQ: 462200536. Skype crash-taras.
Або написати в гостьовій книзі
Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 2 » Російський економіст: У росіян різко "здувається" оптимізм
12:41
Російський економіст: У росіян різко "здувається" оптимізм

"Повідомлення Левада-центру про те, що за результатами січневого опитування рейтинг Володимира Путіна залишився на захмарно високих 80%+ виявилося настільки буденним для всіх, що мало хто прочитав прес-реліз до кінця. А даремно! Насправді, результати січневого опитування показують, що в країні під впливом кризи відбувається швидка зміна суспільних настроїв", — зазначає економіст.

"Частка росіян, які вважають, що країна йде в правильному напрямку скоротилася c 64% у червні минулого року (близько до максимально зареєстрованим влітку 2014 року 66%; до речі, зверніть увагу, нічого схожого на 80%-ве схвалення!) до 45% у січні, т. e. на 30 відсотків. І більше половини цього падіння припало на перший місяць поточного року. Одночасно в півтора рази (з 22% до 34%) зросла частка тих, хто вважає, що країна йде в глухий кут. Так швидко суспільні настрої погіршувалися тільки восени 2008-го, коли на країну обрушився глобальна криза. Насправді, ці дані говорять про те, що тільки зараз, через півтора року після початку економічного спаду росіяни починають усвідомлювати ті реальні труднощі, з якими стикається країна. З урахуванням того, що економічна криза не пройшов свого піку (або Росія ще не впала на дно) зближення числа "оптимістів" і "песимістів" в найближчі місяці нікого не повинно дивувати", — вважає Алексашенко.

"Якщо не брати в розрахунок "тефлоновий" рейтинг президента, яким довіряти немає жодних підстав, то рейтинг всіх інших елементів владної конструкції в січні прискореними темпами пішов вниз, і, о, жах! — у прем'єра Медведєва і губернаторів рейтинг схвалення виявився нижче, ніж в січні 2012 року, в розпал протестних виступів. Державній думі і Уряду в цілому ще є над чим працювати", т. e. у них рейтинги схвалення сьогодні вище, ніж чотири роки тому, але, підозрюю, що така ситуація триватиме досить довго", — прогнозує економіст.

"З усього сказаного висновок напрошується дуже простий: холодильник бере своє, хай і в п'ятому раунді, але починає перемагати телевізор. 10%-ве падіння рівня життя населення в минулому році зіграло свою роль у зміні суспільного настрою, у зміні ставлення населення до влади. Синхронне падіння рівня схвалення всіх прем'єра, уряду, губернаторів і Держдуми говорить про те, що розмови o зовнішні чинники кризи і o намітилися поліпшень в економіці не можуть обдурити довірливого російського громадянина. Ті зміни, які він бачить на полицях магазинів, переважають оптимістичні рапорти чиновників. А ті жертви, на які йому доводиться йти, відмовляючи собі багато в чому звичному, починають переважувати чадний патріотизм, щільним хмарою окутав Росію в березні 2014 року", — пише Алексашенко.

"На місці кремлівських мешканців я б не став себе тішити тим, що президентський рейтинг непорушний, як скеля, — зрештою, в цьому вересні президентських виборів в країні не передбачено (на відміну від парламентських). Йти чи не йти на вибори у березні 2018-го року, Володимиру Путіну належить вирішувати в жовтні наступного року. А з підручника історії добре відомо, що жовтень 17-го — період для Росії непростий. І які тоді будуть панувати суспільні настрої сьогодні гадати важко", — підсумовує економіст.

Джерело: bestlviv.at.uamebel.ucoz.co.uk

Фриланс:

PR.Sape - самый прогрессивный инструмент продвижения вашего сайта вечными ссылками и статьями…

Блогун - реклама в социальных сетях, блогах и сообществах…

Ротапост - это проверенный инструмент для покупки рекламы в блогах и Твиттере или заработка на своем сайте…

Форумок - биржа постинга, комплексная система продвижения сайтов, услуг и товаров в социальных сервисах рунета…

Linkum - биржа купли-продажи естественных трафиковых крауд ссылок с тематичных форумов…
Категорія: Іван Антонович Кочерга | Переглядів: 520 | Додав: mebelucozcouk
Ласкаво просимо
Кращі шкільні твори з української, зарубіжної та російської літератури для 1 и 12 класів а також реферати, дипломи, курсові. Сайт допоможе кожному школяреві та студентові для написання творів, рефератів, дипломів, курсових робіт під час вивчення курсу літератури. А також є основні твори на вільні та морально-етичні теми з літератури.
Реклама
ТУТ МОЖЕ БУТИ ВАША РЕКЛАМА

Замовити рекламу

Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Стрічка новин

Блогун
"Блогун" - автоматичний сервіс з розміщення реклами в блогах, соціальних мережах і суспільствах, що дозволяє купувати рекламу масово, без переговорів з кожним блогером.


Copyright © 2009-2024

Хостинг від uCoz